TrommALL sikter


TrommALL er en tradisjonsrik irsk produsent av kompakte trommelsikt og siktemaskiner. 

Slagordet "Overbuild to Outperform" sier litt om hvordan maskinene designes, og produseres. Fokus på kvalitet, utforming og grov konstruksjon kjennetegner alle TrommALLs maskiner. Dette er kompakte maskiner for de kresne.   

TrommALL leverer maskiner over hele verden, og har flere tiårs erfaring innenfor segmentet sikting.

Maskinene benyttes primært til massegjenvinning (betong/asfalt og lignende) og gjenvinning generelt, samt jordsortering, sortering av naturmasse/morene/grus, biomasser/flis, oppsop fra vei og ellers det meste som kan sorteres/siktes.

TrommALL leverer kan tilby følgende maskiner:

Trommelsikter 5000-serien på hjul eller belter

5000-serien leveres primært i to forskjellige størrelser - 5100 og 5800 med trommelstørrelse på henholdsvis 1500x2700mm og 1500x3700mm.

Tromlene produserer to ferdigvarer - over- og understørrelse og egner seg spesielt godt til jordsortering, men benyttes også i stor grad til gjenvinning.

Begge typer kan leveres på belteunderstell eller med hjulgang. Modellene med belteunderstell kommer med finstoffbånd og overstørrelsesbånd, mens modell med hjulgang leveres med finstoffbånd mens overstørrelse går direkte ut i haug (ingen bånd). Tipplommer med volum 1,6m3 og 1,8m3. 

Alle modeller leveres med kraftig, drivstofføkonomisk 60hk Yanmar dieselmotor.

Selve tromlene er enkle å skifte, og kommer med 25mm trådduk som standard (andre størrelser på forespørsel). Det er i tillegg mulig å velge punchplater i hardox som opsjon.

5000-serien er en svært populær lettflyttet kompakt maskin med svært kort riggtid.3500TR sikteverk

Siste tilskudd til TrommALLs produktspekter er det nye geniale sikteverket 3500TR. Dette verket er foreløpig unikt i sin klasse, med største sikteareal tilgjengelig i dagens marked på beltegående verk under 10 tonns egenvekt - denne veier inn på ca 8,5 tonn, noe som bidrar til svært gunstig transport- og riggkostnad.

Selve siktekassen er svært solid i oppbyggingen og består av to massive dekk hver på 1200x3000mm. Innmating foregår direkte inn på innmatingsbrett. Grove karmer/ramme er plassert over siktets sider som beskyttelse ned mot underliggende konstruksjon og chassis. Toppdekket fungerer som vernedekk og er oftest utstyrt med punchplater i Hardox. Produksjon foregår på underdekket, satt opp med trådduk. Overfraksjon går videre frem på ett bredt medbringerbånd i grov konstruksjon, mens ferdigvare/underfraksjon transporteres "bakover" og opp på bånd med god avkasthøyde. Det er også mulig å utstyrt 3500 med ekstra sidebånd som opsjon, for produksjon av 3 ferdigvarer.

Maskinen driftes av en økonomisk 40hk Yanmar dieselmotor.

Med en egenvekt på ca 8,5 tonn fraktes sikteverket lovlig på det meste av større biler og traller, og krever bortimot ingen riggtid. Enkelt, solid og svært brukervennlig. Kan lastes med knuseverk, bånd, graver, laster, telehandler +++2500-serien

TrommALLs 2500-serie består av en to-dekket siktekasse hvor toppdekket fungerer som vernedekket. Denne kan fås i rekke forskjellige utførelser, men selve siktet er alltid det samme, med sikteareal på ca 1,8x1,8m. 

Maskinen kan fås som frittstående, med og uten finvarebånd (drevet av 10hk Yanmar), på hjulunderstell med finvarebånd (drevet av 22hk Yanmar), på belteunderstell med finvarebånd (drevet av 22hk Yanmar) eller på krokløft. I tillegg skreddersyr vi disse så de passer hvert individuelt behov.

2500-serien er blant markedets mest kompakte og lettflyttede maskiner. Drivstoffgjerrig og produksjonsvillig som kan lastes med det meste av maskiner.