NIUBO krattknusere


NIUBO krattknusere og vegetasjonsfres

NIUBO er gammel og tradisjonsrik produsent av blant annet krattknusere og vegetasjonsfreser i svært tung og solid utførelse.

NIUBO har tilhold nord i Spania, hvor de designer, utvikler og produserer utstyret ved tre store, moderne produksjonsanlegg/fabrikker.

Det føres to separate produktlinjer - landbruk/jordbruk og skogsrelatert utstyr. Vi leverer hele spekteret men har hovedfokus på sistnevnte. 

I dag er NIUBO en av verdens største produsenter innen sine segment, hvor det skogsrelaterte utstyret er i meget stor vekst. Dette er igjen delt inn i tre hovedsegmenter - Store freser for traktormontering, krattknusere/freser for bruk på gravemaskin og freser for kompaktlastere, hvor de to førstnevnte er mest aktuelle for norske brukere.

Traktormonterte freserNIUBO tilbyr traktormonterte freser i bredder fra 1600mm og opp til 2500mm. Fresene kommer primært i to utgaver - Med roterende slagler eller med faste fresehammere med utskiftbare tupper. Fresene kan leveres for traktorer fra 80 til 300hk. En svært kraftig utførelse med utelukkende bruk av kvalitetskomponenter bidrar til en svært effektiv og problemfri drift.

De minste fresene håndterer opp til ø15cm mens de største klarer opp til ø40cm. Alle fresene er tilgjengelig med en rekke opsjoner og tilvalgsmuligheter for å tilpasses den enkeltes behov.


Krattknusere og freser for gravemaskinNIUBO har i de senere år blitt verdenskjente for sine kraftige og effektive krattknusere for bruk på gravemaskin. De har modeller for mindre gravere helt ned i 2 tonn, og store freser for bæremaskiner i 40-tonns klasse.

Det er på de fleste modeller mulighet for å velge mellom forskjellige typer kniver - Y-kniv, slagler eller faste hammere. Det er dermed mulig å få tilpasset utstyret til sitt bruk, om det er for klipping av eng, eller fresing av stubber (kun mulig på større modeller). I tillegg finnes det en rekke tilvalgsmuligheter for skreddersøm i hvert enkelt tilfelle. 

Kvaliteten til NIUBO er uovertruffen. Vi ser at tilsvarende modeller fra blant annet italienske produsenter som regel ligger på rundt halvparten av egenvekten til våre modeller. Dette sier mye om oppbygningen av redskap fra NIUBO. Krattknuserne passer dermed perfekt for norske krevende forhold og harde klima.

De minste modellene klarer virke opp til dia ø20mm mens de store fresene klarer opp til ø400mm.


Utover dette har vi modeller til traktor med kjetting.

Ta gjerne kontakt for nærmere konsultasjon og/eller rådføring for å finne utstyr som passer til ditt bruk.

Besøk gjerne produsentens egne hjemmesider: https://niubo.info/index.php/en/company-niubo-forest