Herbst sikteverk


Kompakte hjulgående og beltegående sikteverk fra den anerkjente nord-irske produsenten Herbst.

Herbst har gjennom flere tiår produsert og levert traktor- og maskinhengere til det norske marked, og er viden kjent for å levere kvalitet.


Sikteverk


TS52

TS52 er det eneste fullverdige hjulgående sikteverket i dagens marked. 3 transportbånd for ferdigvarer og medsvingende integrert påmatingskasse.

Verket er satt opp med en to-dekket siktekasse med effektivt sikteareal på 1220x2135mm. 

Med en egenvekt på rett over 5 tonn fraktes det lovlig langs vei, med traktordrag som standard.

Diesel-hydraulisk drift ved hjelp av gjerrig 36hk Yanmar motor.

Enkelt og raskt sammenleggbar for transport.

Enkel og servicevennlig hydraulikk og styring.

Solid bygget for å takle stort sett alle typer masser.

TS52 er den ultimate maskin for den med behov for sikting og sortering av flere typer masser. Enkelt og billig og skifte sikteduk, tilgjengelig med punchplater, staver, stålduk, gummiduk osv.
S52

S52 er den beltegående utgaven av TS52. Forskjellene er i hovedsak utvidet matekasse, større Deutz dieselmotor (55hk), mer høyde under bånd.

Maskinen er velutprøvd gjennom ett tiår allerede og kan skilte med mange svært fornøyde kunder over hele Europa.

Med en egenvekt på rett over 10 tonn, er dette ett av markedets mest transportvennlige sikteverk. Kompakte transportdimensjoner men med svært gode produksjonskapasiteter. S52 håndterer stort sett alle typer masser og er perfekt for dem med behov for en lettflyttet maskin som sikter alt.

Kan leveres med punchplater, stålduk, gummiduk, stavdekk osv.Ta gjerne turen innom produsentens egne sider: https://herbstmachinery.com/