Powerhand redskap


Powerhand VRS-serie - Det ultimate verktøy for dem som driver med bildemolering!

Powerhand VRS kan trygt sies å være markedets mest effektive og innbringende verktøy innen bildemolering. Det er ikke uten grunn at de kalles "Moneymakers" av brukere verden over.

Powerhand produseres i Skottland av anerkjente Clark Engineering. Dette er ett familiedrevet selskap, nå i tredje generasjon. Clark Engineering drives utelukkende av ett brennende ønske om å kunne levere innovative og solide produkter.

VRS-serien leveres i to størrelser - VRS180 (for bæremaskiner mellom 16-18 tonn) og VRS200 (for bæremaskiner mellom 18-22 tonn). Modellene består av "pinsett-del" som monteres direkte på stikke, og underdel som monteres i skjær-posisjon.

Alle komponenter er av høyeste kvalitet, og her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Det finnes en rekke finurlige løsninger både på roterende pinsett og på klemmer/bein.
Her kan man med en kirurgs presisjon fjerne alle deler av bilvrakene som er av høy verdi, samt benytte bein til å holde nede vrakene, og klemme dem fast. I tillegg finnes det flere kniver og sakser både på pinsett og bein. Dette muliggjør fjerning av plastdeler og lignende fra kabler+++

Markir AS forhandler Powerhand i Norge, og bistår selvsagt med montering, igangkjøring og opplæring etter behov.

Kontakt oss gjerne for ett tilbud og ytterligere informasjon om hvordan du kan tjene ekstra penger på hvert eneste vrak!