Høst = klipp og stell av hekk og uteareal

Klipp og stell av uteareal - kvalitetsutstyr fra irske Slanetrac

Høsten er i full anmarsj, og tiden er i gang for klipping og stelling av grøntareal. Fra vår irske leverandør Slanetrac kan vi tilby en rekke kvalitetsprodukt for disse oppgavene.

Slanetrac spesialiserer seg først og fremst på hekk-klippere, klippepanner og børster for mindre gravere opp til ca 8 tonn.

Vi har opp igjennom årene samarbeidet med en rekke forskjellige produsenter av denne typen utstyr fra store deler av Europa, men når det gjelder kvalitet, oppbygging og utførelse er kort og godt Slanetrac i en helt egen klasse. Vi har for tiden enorm pågang på disse produktene og klarer nesten ikke holde følge med ordreinngang. Det er med stor glede og ydmykhet vi innser at vi her kan tilby ett produktprogram som passer helt perfekt for norske krevende forhold.

Dersom du er i markedet for denne typen redskap, ta gjerne kontakt så hjelper vi etter beste evne.

Glemte vi å nevne at Slanetrac også er en av Europas raskest voksende produsenter av minidumpere? Vi kan levere minidumpere med 1 tonns lasteevne med diesel eller bensinmotor. Sett deg lei på billige Kina-produkter som stadig havarerer, eller italienske lettbygde maskiner - Prøv en av Slanetracs minidumpere da vel...