God jul!

God jul til alle kunder, leverandører og kontakter fra oss i Markir AS!

2019 nærmer seg slutten, og vi kan etter hvert se tilbake på nok ett sterkt år med godt salg. Året i seg selv har for vår del vært ekstremt hektisk, og vi vokser igjen til ca dobbel omsetning av fjoråret. Utsiktene for 2020 er meget lyse, og vi satser på nok en dobling av omsetningen og videre vekst.

Vi har fått gleden av å levere ett formidabelt antall Rotastar sorteringsskuffer, ytterligere betongblandere fra SIMA, bioklipp/hogstaggregat fra OMEF og ellers mye utstyr fra alle våre leverandører. Det er svært gledelig å se at mottakelsen av Slanetracs produkter har vært rett og slett ekstremt positiv, og vi ser med glede frem til ytterligere vekst innen dette segmentet i 2020.

Av nyheter for kommende år, kan vi røpe såpass at Slanetrac vil forsterke sitt sortiment (SA-serien vil kompletteres), Barford har nylanseringer på rekke og rad, noe nytt vil komme fra Lloyd (Rotastar) og vi vil forsterke fokus på TrommALLs maskiner - spesielt 3500TR.

Markir blir å holde julestengt fra 20.12.19 til 06.01.20, men kan stort sett nås via mail gjennom hele perioden.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle nye (og eksisterende) kunder for handel i år, samt våre trofaste og solide leverandører og ellers alle som har bidratt i 2019.

Vi ønsker med dette en riktig god jul og ett strålende nyttår!