Monster-nyheter fra OMEF

BigInch 500 lanseres for det norske marked!

Vår italienske leverandør OMEF byr på spennende nyheter for starten på nyåret. Siste tilskudd til den Norges-vennlige og populære trefeller-serien "BigInch" heter BI500 og er ett skikkelig beist! Ruggen, som for øvrig veier over 1200kg, "klipper" trær opp til ø500mm og vel så det.

BI500 har det samme enkle og vedlikeholdsvennlige designet som de andre modellene i BI-serien, men selvfølgelig i vesentlig forsterket utgave. Noen av fordelene med BI-serien er oppbygningen, som sørger for en effektiv og enkel felling av trær. Utelukkende produsert i svensk hardox-stål (H700 i konstruksjon og H500 i blad) bidrar til en sterk feller som takler det meste. Den er i tillegg utrustet med en godt overdimensjonert sylinder som gir hele 110 tonns kraft.

Klipperen er i utgangspunktet tiltenkt bæremaskiner fra minimum 20 tonn og opp til 35 tonn+ Det er pr i dag ingen andre produsenter som kan levere en så komplett kraftpakke i en så effektiv oppbygning.

BI500 har over det siste halvår vært tilgjengelig for amerikanske og sentral-europeiske brukere, og disse har utelukkende positive tilbakemeldinger å komme med.

500-klipperen passer svært godt til både avvirkning og rydding til vei-traseer osv.

Vi tar allerede i mot bestillinger på disse for levering i begynnelsen av 2020. Her kan det svare seg å være raskt ute, da fabrikk allerede begynner å bli booket frem i tid på denne modellen.