Statusoppdatering Rotastar

Status - leveranser av Rotastar

Sorteringssesongen er over oss for fullt, og vi følte behov for en lite oppdatering rundt leveranser av Rotastar sorteringsskuffer.

Vi merker for tiden en helt ekstrem pågang rundt markedets beste og mest produksjonsvillige sorteringsskuffer. Vi ser det derfor som en nødvendighet å komme med en liten oppdatering.

Alle skuffer som er i bestilling leveres som avtalt. Vi er for tiden helt skrapt på lager, og tar opp absolutt alt vi kan få fatt i fra fabrikk. Pr i dag produserer fabrikk bortimot som normalt, men med en ganske usikker situasjon i England har vi litt utfordringer med å garantere at dette varer. Slik situasjonen er i dag kan vi levere de fleste modellene med ett par ukers leveringstid. De større modellene merker vi allerede en økning i leveringstid på ca 3-4 uker. Vi har dessverre ingen garanti for at denne ikke skal bli lengre i nærmeste fremtid. Vi ber derfor innstendig om at alle som skal bestille for levering i vår gjør dette så raskt som mulig. Dette for å unngå at våre kunder blir skadelidende av leveringstider langt inn i sommermåneder og vel så det.

Vi benytter anledningen til å takke for at stadig flere norske kunder ser at Rotastar enkelt leverer til godt over forventninger. Produksjonsmessig leverer de fullt på høyde, og vel så det, som de fleste større sikteverk, men også med upåklagelige resultater med tanke på ferdigvarer. Tar man driftskostnader med i betraktningen er Rotastar det åpenbare valget for alle som skal sikte jord. Det er en dårlig bevart hemmelighet at Rotastar håndterer tørre masser like så godt som fuktige masser som vi har en del av i Norge. 

Vi tar i mot bestillinger gjennom hele påska!