Full fart etter ferien

Vårt definitivt mest populære produkt for øyeblikket, er Rotastar jordsorteringsskuffer.

En av årsakene til dette er nok at vi kan levere disse for små kompakte gravere fra 2 tonns bærevekt, og helt opp i over 30-tonns klassen. Det er også mulig å få levert disse klargjort for bruk av gravlastere, kompaktlastere eller mindre hjullastere.

En annen årsak er selvfølgelig effektiviteten. Markedsledende kapasitet, og høyeste renhet på sluttprodukt gjør Rotastar-skuffene til en sikkert investering.

Glemte vi å nevne at skuffen kan sortere våtere masser? De aller fleste sikteskuffer i dagens marked er avhengig av sol, 20 grader og knusktørre forhold for å gjøre en god jobb. Rotastars unike plastsegmenter gir deg mulighet til å sortere jord under norske forhold og. Er det en ting som er sikkert med norsk vær, så er det at vi får nedbør...

At dette er en av markedets mest populære jordsorteringsskuffer er det liten tvil om. Vi opplever enorm pågang med daglige forespørsler, og forsøker etter beste evne å svare så raskt og effektivt som mulig. Pr i dag klarer vi relativt raske leveringer, men vil ila august sannsynligvis se oss nødt til å forlenge denne noe (fra ett par uker til 4-6 uker).

Vær raskt ute nå, og kontakt oss for ytterligere informasjon og/eller pristilbud på din neste jordsorteringsskuffe. Det kan raskt vise seg å bli din beste investering for året 2017.