Knallstart på 2018

2018 er så vidt kommet i gang, og dersom resten av året fortsetter som inngangen blir dette ett meget spennende år.

Våre Axpan minilastere har etter hvert blitt en meget populær modell, og her står årets første klar for forsendelse. Vi har nye maskiner på vei opp som alle er solgt, og ordreinngangen rundt disse er svært god.

Det er kanskje ikke så rart, da lasterne klarer 250kg løft og kan utstyres med alt fra pallegafler til skuffer, brøyteskjær og grip +++ Når prisen i tillegg stemmer for denne europeisk-produserte kvalitetsmaskinen er det lett å forstå at den faller i smak hos mange. Den er svært smidig og kompakt, og kan fraktes med det meste. Gummibelter sørger for svært god fremkommelighet, men er samtidig skånsomme nok mot underlaget til at den også kan brukes innendørs.

Drivstoffvennlig 10hk Kohler bensinmotor, italienske hydraulikk-komponenter av høy kvalitet, dobbel pumpe og full hydrostatisk drift gjør denne maskinen til ett av markedets beste kjøp men også mest anvendelige. Kan brukes av håndtverkere, bønder, entreprenører, anlegg, landskap, gartnere, kommuner, snørydding, borettslag, rydding av miljøstasjoner osv osv...

Vi gratulerer kunde på Hedmark med 2018s første maskin!