Ny sorteringsskuffe for levering

Gjenvinning

Denne skuffa har ett noe spesielt oppsett med bare 15mm hull og ekstra slitenebb i slitestål for forlenget levetid. S50-feste er også montert.

Rotatrom 0.3 er en skuffetype som egner seg til svært mange forskjellige oppgaver. Det er en meget allsidig sorteringsskuffe som tåler godt med juling. Det passer godt da denne skal leveres til en av Norges største aktører i gjenvinningsbransjen for og benyttes til sortering av metaller. 

Våre Rotatrom-skuffer er de eneste i markedet som leveres med rengjøringsbørste som standard. Den har en mengde fordeler som skiller den fra resten av konkurrerende modeller - vi kan nevne konisk form på sikt for å unngå at massene "løper" opp og ut av skuffen. Det er ingen underliggende bærestag som ligger i veien for massen som blir sortert ut og som igjen medfører til at disse blir slitt ut og svekker hele konstruksjonen. Den har en kraftig forsterket bærebro som gir svært lang levetid. Disse tingene samlet muliggjør en meget rask utskiftingstid av tromler dersom man ønsker andre siktestørrelser.   

Vi er glade for at stadig nye kunder bestiller sorteringsskuffer fra Lloyd, og benytter anledningen til å takke kunden i Hedmark for tilliten.