Rotastar sorteringsskuffer på vei til Norge

Vi nærmer oss påske, og det ser omsider ut til at "Kong Vinter" tar en pause, etter en alt for lang tilstedeværelse.

Stadig flere forbereder seg på ny anleggssesong med alt det innebærer. Våre Rotastar jordsorteringsskuffer er mer populære enn noen gang blant våre norske kunder. Vi har nå ett lass med skuffer på vei opp og ut til kunder (vist i bilder), og interessen blant nye kunder har vært enorm. Mye av årsaken til dette er selvfølgelig effektiviteten av skuffene. De fungerer meget bra i stort sett alt av vær, og tilbakemeldinger fra kunder som har brukt skuffene over tid har vært fenomenale.

Vi er svært takknemlige for alle som har handlet Rotastar til nå, og glade for å se at interessen bare øker.

Ett spørsmål vi mottar daglig, er hvordan skuffene håndterer stein i jordmasser. Dette er ingen problem! Våre stjerner er produsert i PU/polyuretan, som er en mellomting mellom myk plast eller hard gummi. Dette er det samme materialet som blant annet benyttes i store stasjonære pukkverk for å sikte pukk, kult og grus. Vi regner normalt sett en levetid på mellom 500-1000 driftstimer på ett sett stjerner. Ved bruk innen kompost, kalk, gips, sand, gjenvinning, ren jord og lignende har vi skuffer som har gått 1500 timer og fortsatt ikke hatt behov for utskifting av segmenter. Begrensninger oppstår først ved skarpe elementer som glass, kvarts eller ren sprengstein - segmentene er mer utsatte for kuttskader enn slitasje. 

Husk at vi holder handelen "ren" - Alle våre Rotastar-skuffer leveres med ønsket feste ferdig montert fra fabrikk, sammen med slanger (ekskl. koplinger inn til maskin) fritt levert på din adresse, klare til bruk. Mva tilkommer. Dette for at våre kunder skal slippe å tenke på montering eller andre irritasjonsmomenter når regningen kommer, og sette skuffene rett i produksjon.

Skuffene behøver kun drift via hammerlinje, og driftes via kjede. Enkelt vedlikehold, og høy driftssikkerhet.

Vi holder foreløpig godt unna med akseptable leveringstider på 2-4 uker, og prisnivå holdes fra i fjor - Med andre ord, fortsatt høyst konkurransedyktig!

Vi lagerfører alle nødvendige slite- og reservedeler hos oss i Kristiansand dersom uhellet skulle inntreffe.

Kontakt oss gjerne for pristilbud på din neste Rotastar sorteringsskuffe som så mange andre norske brukere.