Full fart på lageret!


De siste par ukene har vært meget hektiske med leveranser av flere titalls pigghammere, DozerDumpere, sorteringsskuffer med mer. 

Stor takk til vår eminente klargjører Hugo, som har stått på sent og tidlig!

Vi har levert utstyr i Oslo, Bergen, Tromsø, og på mindre plasser rundt omkring i landet - Vestlandet, Midt-Norge, Østlandet, Sørlandet og Nord-Norge. Vi er heldige som har ett spredt kundespekter som spenner over hele landet, og har i løpet av de siste ukene sendt ut utstyr til de aller fleste fylkene.

Pigghammere fra vår italienske partner Hammer srl har blitt meget populære i Norge, spesielt SB-serien for kompakte og mellomstore maskiner. Fremover håper vi på ytterligere leveranser, også av Hammers svært solide demoleringsutstyr, som betongknusere, demoleringssakser, klyper etc. Rotastar sorteringsskuffer er mer populære enn noen gang, og stadig flere lar seg overbevise av produksjonskapasitet og uovertruffen kvalitet - hvorfor ta til takke med skuffer som kun klarer å produsere i tørre sommermåneder som juni, juli og august, når jordsorteringssesongen kan vare store deler av året? Vi har i dag svært fornøyde referanser for disse over stort sett hele landet. 

Vi er også svært fornøyde med ordreinngangen på hydrauliske betongblandere fra SIMA. Vi har flere av disse som i disse dager er på vei til nye brukere.

Takker alle som har handlet for tilliten, og ønsker nye og fremtidige kontakter hjertelig velkommen!