Nok en Rotastar-leveranse

Rotastar RS 4-9 til kunde i Vestfold

Vi sendte denne uken av gårde ytterligere en Rotastar RS 4-9 med kombifeste S40/50 til kunde i Sande i Vestfold. Skuffen skal primært benyttes på to maskiner på 5 og 8 tonn.

Vi har vært så heldige å få levere flere titalls Rotastar-skuffer i år, og med utelukkende positive tilbakemeldinger. Det er en glede å få lov til å levere ett produkt vi kan stå bak 100%, som alltid leverer over forventning!

Stadig flere norske kunder har fått øynene opp for Rotastar, noe som har medført til at vi nå er tomme på lager. Vi skaffer de fleste modellene ila ca 2 uker, men også hos produsent er kapasiteten fullstendig sprengt, og noen modeller må det dessverre påregnes ytterligere ventetid på. Vi håper denne situasjonen vil forbedre seg ila sommeren, men pågangen er større enn noen gang.

Vi ser frem mot høsten med spenning og har også satt en del skuffer i bestilling for levering fra august og utover. Dersom Dere vurderer handel på skuffe i år, svarer det seg å bestille allerede nå for å være sikret levering.

Vi gratulerer kunde i Sande og håper utstyret står til forventningene!