God jul og godt nyttår

2018 går inn i sine siste par uker, og vi ønsker å benytte sjansen til å takke alle våre kunder og leverandører for året som har gått.

Markir AS har således hatt en markant oppgang hva omsetning gjelder for 2018, og vi ser frem til fremtidig vekst i 2019. Vi har avsluttet året med å motta en rekke ordre for neste år, og er utelukkende positive for året som kommer.

Vi har solide partnere som alle har som målsetning å befeste sin posisjon i det norske markedet, og vi ser frem til å bidra med dette.

2018 har vært nok ett rekordår for Rotastar og vi har levert flere titalls sorteringsskuffer gjennom året. Xcentric har fått stor oppmerksomhet, både gjennom media og fra kunder. Vi har flere knuseskuffer i bestilling, og gleder oss til å ta fatt på leveringer neste år. I tillegg har vi en del nye produkter, og vil komme med en del nyheter i starten på 2019. Vi har blitt en foretrukken leverandør på spesialredskap og vil også kunne tilby en del større maskiner i året som kommer. Nyheter vil komme raskt i første halvdel av neste år.

Takk til alle kunder som har valgt oss som leverandør i år, og ønsker nye og eksisterende kunder velkommen til faghandel hos oss:) Erfaring og kompetanse går tydeligvis aldri av moten!