Vibrasjonssikteskuffer


Markir AS er stolte av å representere tyske Dappen Maschinenbau i det norske markedet.


Dappen har tilhold helt vest i Tyskland på grensen til Holland. Her produserer og leverer de vibrosikteskuffer - kanskje markedets mest effektive grovsorteringsskuffe. Hovedstyrken ligger i evnen til å håndtere grovere masser, noe de fleste sorteringsskuffene på markedet kan ha utfordringer med.

Sikteskuffene fra Dappen har en bortimot tilsvarende oppbygging og design som en standard graveskuffe, med tenner og det hele.
Måten det fungerer på, er etter vibrasjonsprinsippet. Innvendig i skuffen er det satt opp langsgående jern, med tverrjern montert i «oppå». Disse langsgående jernene, er sveist opp i en eksenteraksel i overkant/bakkant av skuffen, annenhver side av akselen. Dvs at når denne akselen roterer (rask rotasjon) så er det ene jernet er på den ene siden av akselen, er det neste på motsatt side osv. Man får dermed en slags sakse-/klippe effekt i arbeidsmåte. 
Skuffen behøver kun hydraulikk fra hammerlinja, og er således svært enkel å montere og effektiv i drift/skånsom for graver.

Skuffene leveres som standard med en bestemt åpning (maske), men denne kan enkelt endres dersom man ønsker det. Den kan enten halveres, eller det kan påmonteres (bolt-on) andre størrelser ved behov.

Passer svært godt som utleieverktøy, da den er mer eller mindre vedlikeholdsfri.

Vibroskuffene er svært grovt oppbygget, og kan dermed håndtere alt i fra jord til sprengstein. Den kan forandre måten mange arbeider på, ved at man bruker skuffen mer aktivt. Den kan fint benyttes i alle typer prosjekter – tomteutgraving, veiutbedring, veibygging, tunnelmasser, jordsortering, ja egentlig alt som kan få plass i skuffen. De passer spesielt godt for større bæremaskiner og grovere masser.

Passer for gravemaskiner fra 1,5 tonn og oppover (vi kan i teorien produsere disse så store som det er behov for), og i tillegg for hjullastere fra ca 1000mm bredde og opp i over 3 meters bredde, evt ønsker.

Kan leveres med ønsket S-feste eller andre typer innfestinger.

Besøk gjerne Dappens egne hjemmesider her