Conveyortek magneter og separatorer


Magneter og utstyr

Få - om noen, leverandører i Norge kan skilte med våre nær 20 års unike erfaring med magneter og tilhørende utstyr. Vi kan levere alt fra «standard» båndmagneter i permanent og elektromagnetisk utførelse - med hydraulisk og elektrisk drift, til fastmagneter (plater) og detektorer. ATEX sertifiserte maskiner og løsninger hvor dette er påkrevd.

Magnet-teknologi er et meget spesielt særområde som krever spisskompetanse og erfaring for valg av riktige og gode løsninger. Mange tar til takke med en båndmagnet uten helt å vite hvordan denne egentlig fungerer. Alle magneter har sine bruksområder og typen magnet er avgjørende for at den i det hele tatt skal fungere. I Norge har vi dessverre en rekke leverandører som gjerne leverer magneter, uten helt selv å vite parameter eller kriterier for dette.

Visste du for eksempel følgende om magneter:

-      Slitestål som hardox-plater, borekroner, rustfritt og syrefast stål er lite magnetiske metaller som ikke kan separeres ved hjelp av standard magneter?

-      Aluminium og kopper er legeringer som ikke kan separeres ved hjelp av magneter, men behøver virvelstrømsseparator?

-      Monteringshøyde over båndet kan avgjøre magnetens kraft?

-      Omgivelser rundt magnetens monteringsområde kan redusere magnetens kraft?

-      Måten magneten er montert på kan avgjøre om den i det hele tatt fungerer?

 Med andre ord kan det lønne seg på mange måter å snakke med fagfolk før en investering i en magnet i det hele tatt er lønnsom.

Lite kan ødelegge prosesslinjer, utstyr og ferdigvarer, som stål eller andre metaller. Det er stort sett alltid lønnsomt å investere i magnetutstyr, men meget viktig å velge det rette.

Kontakt oss gjerne for ytterligere info eller bistand til riktig valg.

Vi leverer magnetløsninger til prosessindustri, gjenvinning, knuseverk (mobile og stasjonære), mineralindustri, trevirkeindustri osv.ConveyorTek


Markir AS er norsk forhandler for nord-irske ConveyorTek.

ConveyorTek ble etablert for ca 15 år siden, og hadde i starten fokus på produksjon og engineering av transportørløsninger og massehåndtering generelt. Bedriften vokste raskt i størrelse, og etter noen strategiske oppkjøp etter noen års drift, ble fokuset rettet mer og mer mot magnetproduksjon.

I dag er selskapet ett av markedets ledende produsenter innen magnetteknologi, og leverer produkter over hele verden.

ConveyorTek produserer båndmagneter, fastmagneter, detektorer samt andre massehåndteringsløsninger.

Selskapets hovedprodukt er i dag "CORE"-serien som består av forskjellige typer magnetseparatorer.

Hvorfor velge magnetutstyr fra ConveyorTek:

- Rask levering

- Svært konkurransedyktig priset

- Premium kvalitet

- Egen produksjon og engineerings-avdeling

- Høy kompetansegrad innenfor fagområdet


Ytterligere informasjon kan finnes på produsentens hjemmeside:

https://conveyortek.com/


Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, eller pristilbud.