Løftemagneter


Sammen med vår italienske produsent GI-DA kan vi tilby det ypperste innen løftemagneter. Markedsledende kvalitet, med en rekke modeller få (om ingen andre) kan tilby i dagens marked.

GI-DA er markedsledende innen sitt segment hva gjelder modellutvalg og hardførhet. Modellene kommer i en rekke utførelser og GI-DA er en ledende leverandør av teknologisk nyskapning. De innehar en rekke patenterte løsninger og har vært ett lokomotiv innen utvikling av denne typen utstyr. GI-DA var for eksempel først ute med integrert batteri-drift på sine magneter.

Kvalitetsmessig går GI-DA langt foran alternative merker. De produserer løftemagneter som er bygget på en meget robust måte som passer norske forhold som hånd-i-hanske. 

Vi leverer samtlige GI-DA produkter for norske brukere.


HMG-T

HMG-T serien er blant markedets desidert mest robuste hydraulisk drevne løftemagneter. Den behøver kun drift fra graverens enkeltvirkende hydraulikk (eksempelvis hammerlinje), og er svært enkel i bruk. Passer svært godt innen rivnings. og demoleringssektor da den er satt opp med tenner på to sider. Dette bidrar til at man enkelt kan "rote" gjennom massene uten unødig slitasje på selve magneten. Modeller som passer for gravere mellom 10-32 tonn. Løfter magnetisk metall mellom ca 250 - 900kg og platestørrelse mellom ca 3,5 - 12 tonn. Uunnværlig redskap innen rivning.

EBL

EBL-serien består i hovedsak av to forskjellige modeller for bæremaskiner (graver) mellom ca 5-10 tonn. 

EBL-serien har en rekke unike fordeler. Den driftes av ett integrert batteri som gjør magneten selvdrevet. Det betyr at den ikke har behov for noen ekstern drivkilde. Den kan for eksempel monteres rett på graver uten behov for ekstern hydraulikk eller elektriske tilkoplinger. Utrolig enkelt, fleksibelt og meget effektivt.

EBL-serien leveres med 4 forskjellige innfestingsmuligheter - Gaffelfeste for truck og lignende, øyebolter for kjetting, rondell for bruk av grabb eller lignende og feste for graver (s-feste etc).

GI-DAs EBL-serie består av to modeller. EBL80 og EBL100.
EBL80 har en egenvekt på 550kg og er kapabel til å løfte ca 100kg skrapjern eller 3 tonns plate
EBL100 har en egenvekt på 950kg og er kapabel til å løfte ca 150kg skrapjern eller 5 tonns plate

Leveres komplett med fjernstyring, lader og ønsket innfestingstype klar til bruk.
Kommer med LED-lys og alarm for varsling om lavt batterinivå. Ca 3-4 timers effektiv driftstid før ladebehov.

Dette er en meget fleksibel og elegant løsning for dem som har behov for sporadisk bruk av en sterk kvalitetsmagnet.

GI-DA tilbyr ellers en rekke forskjellige magneter for i en rekke utførelser innen magnetseparasjon. Skreddersøm mulig.