Modularis Drive Multigrip


Modularis Drive - Når en grip ikke lenger bare er en grip

Vi er norsk leverandør av universal-griper i modul-system fra slovenske Modularis.

Modularis har satt en ny bransjestandard for måter å tenke grip på. ALT er vesentlig grovere enn  det som er tilgjengelig i dagens marked.

Modulsystemet bidrar til at man har mulighet til å bytte ut gripearmer på en enkel og effektiv måte, kun ved hjelp av håndverktøy og ca 3 minutters arbeidstid. Pr i dag finnes det opptil 15 forskjellige kombinasjoner og alternative verktøy.

Her kan man se en introduksjonsfilm, hvor det også demonstreres hvor enkelt det er å bytte mellom de forskjellige modulene:


 


SMART måte å arbeide på

Modularis Drive er SMART. Den sparer deg for tid, penger og gir en fleksibilitet man ikke har hatt tilgjengelig frem til nå. Man kan starte med en enkelt modul, og evt investere i nye moduler som retrofit i ettertid. Har man mange forskjellige moduler, krever dette gjerne forskjellig trykk og oljeflyt. Dette har Modularis løst ved at man kan kjøpe ett SMART-system, som kort fortalt betyr en touch-skjerm som monteres i hytta hvor man enkelt og effektivt kan endre parameter på blant annet hydraulikken på maskinen.


Syncro - A-syncro

Alle moduler arbeider syncro/A-syncro. Dette bidrar til at man alltid oppnår optimalt grep om objektet man arbeider med, det være seg stein, tre eller løsmasser. Armene/gripene jobber dermed parallelt eller uavhengig av hverandre, alt etter hvor gripen mener tyngden og vektfordeling bør legges.

Modularis Drive kan leveres for en rekke maskinstr i 8 forskjellige modeller, for bæremaskiner mellom ca 3-50 tonn. De er tilgjengelige med 360 graders rotasjon, eller kan leveres uten dette for dem som allerede benytter tiltrotator.

Ytterligere informasjon kan også finnes på produsentens egne hjemmesider: https://www.modularis-drive.com/