Resta


Resta er en privateid tsjekkisk produsent av mobile knuse- og sikteverk.

Opprinnelsen for Resta går helt tilbake til 1991, hvor de i starten produserte mobile knuse- og sikteverk til eget bruk. På dette tidspunktet var Resta en stor anleggsentreprenør i Tsjekkia. Etter hvert som tiden gikk overtok produksjon av denne typen utstyr mer og mer tid og ressurser fra ledelsen i det gamle selskapet - Maskinene er designet og bygd på egne erfaringer, og dette ble raskt meget populært blant andre brukere.

I dag er Resta den største tsjekkiske produsenten av mobile knuse- og sikteanlegg. I tillegg er det fortsatt også den største operatøren av slikt utstyr i Tsjekkia, men dette er skilt ut i eget foretak.

Produktrangen spenner langt, i fra mindre grovknusere, til sikteverk i en rekke størrelser og varianter, konknusere, slagknusere osv. Det er spesielt grovknusere mellom 15-40 tonn som vil være mest aktuelle i det norske marked. Disse er satt opp med en bunnsolid og vel gjennomprøvd knuser-enhet som har vært i markedet i ett halvt århundre allerede.

Alle maskiner fra Resta leveres med moderne diesel-elektrisk drift, hvor man kan drifte maskinene på strøm fra eksternt nett.

Ta gjerne turen innom Restas egne hjemmesider: Resta (resta-crushers.eu)