Tigerbite miniknuserTigerbite 400 er en særdeles kompakt og lettflyttet beltegående miniknuser med en egenvekt på rett under tonnet.
Maskinen er utviklet med tanke på gjenvinning av betong, teglstein, belegningsstein, takstein og andre lettknuste masser. Kan sågar benyttes til å knuse asfalt om temperaturen er lav nok.

Kan enkelt flyttes på vanlig bilhenger, evt i vanlig varebil.

Disse passer utmerket for utleiefirma. Svært mange har en haug med gamle takstein eller belegningsstein som man gjerne kvier seg for å laste på henger for å kjøre til egnet mottak, for ikke å snakke om priser på å få levere dette! Med Tigerbite kan man enkelt knuse dette ned for volumreduksjon (mer masse på hvert enkelt lass for å spare transportkost) eller rett og slett produsere fyllmasse eller masse som igjen kan benyttes på plassen. Det er i utgangpunktet omtrent ingen volum som er for lite for Tigerbite 400.


Maskinen er satt opp på beltegående understell. Dette bidrar til at man enkelt kan manøvrere maskinen dit massene er, uavhengig av underlag og plass. Gummibelter for skånsom manøvrering mot underlag.
Med en bredde på under 730mm kan denne også beltes ned i eksempelvis kjellere og parkeringshus, trange bygårder, bymiljø generelt og ellers alle plasskrevende omgivelser.

Leveres med gjennomprøvd og særdeles driftssikker Kubota dieselmotor.
Kapasitet mellom ca 3-10 t/h avhengig av massens beskaffenhet og spaltåpning. Spaltåpning kan reguleres mellom 25-80mm.
Kjeftknuser med inntaksåpning på 400x200mm.
Tansportdimensjoner - LxBxH - 1535x730x1765mm

Massegjenvinning er viktigere og mer populært enn noen gang. I Norge har vi utfordringer med relativt små volum og store avstander. Her kommer Tigerbite virkelig til sin rett.
Alle kan være med å bidra til det grønne skiftet!

Prismessig uten konkurranse i dagens marked og fleksibilitet få kan konkurrere mot.
Leasing formidles om ønskelig.

Kontakt oss gjerne for ytterligere info.