Hydraulisk betongblander


Vi forhandler hydrauliske betongblandere fra den italienske, familieeide bedriften SIMA. SIMA leverer utelukkende Premium kvalitet og har produsert betongblandere og kosteaggregat med mer i over 35 år - alltid tunge overdimensjonerte Heavy duty utførelser. Så langt er det produsert og eksportert over 20 000 betongmixere over hele verden.

SIMA betongblandere kan leveres med S-feste for gravemaskin, evt BM-/Trima feste etc for frontlesser, hjullaster, kompaktlaster osv.

Med SIMA betongblandere kan du produsere betong på plassen, komme til på vanskelige plasser, organisere betongproduksjon i egen regi osv.
Blanderne er "selvlastende" - Dvs at man ved hjelp av laster/graver kan laste skuffen med sand/tilslag. Etterfylling av sement og vann foregår selvsagt manuelt.
Rask og effektiv syklus, samt at man kan benytte lasteren/graveren til å komme til/løfte blanderen til den ønskede posisjon.
Blanderne kommer med rist m/sekkeåpnerfunksjon samt 2m lang slange i underkant for enklere fylling av grøfter/forskaling etc v/behov.
Med disse blanderne blander du den mengden du behøver rett på plassen. Genialt enkelt, og funksjonelt.

Størrelser mellom 100ltr (240kg ferdigvare) og opp til 2000ltr (4800kg ferdigvare).
Blandesyklus på mellom 5 og 8 minutt. Alle blanderne bruker utelukkende hardox 400/450/500 på skovler og lignende. Kan leveres med ekstra innlegg/sliteplate i trauet, produsert i Hardox. Alle blanderne kommer med "Hardox-in-my-body" sertifisering/merking.
Sterk og solid Danfoss hydraulikkmotor, Rexroth hydraulikk-komponenter og kraftig dimensjonerte doble rullelagre (ikke kulelager som på de fleste tilsvarende enheter i markedet) på begge sider av aksel. Stålkvalitet aksel C45. Her er det mange produsenter som "fusker" og bruker hulprofil. Massiv aksel forlenger levetid betraktelig og er vesentlig sterkere enn hulprofiler. Selve trauet er bygget opp av S355 konstruksjonsstål med tykkelse fra 6 til 10mm (avhengig av modell).

Vi har levert en mengde betongblandere til utelukkende fornøyde norske kunder. Kvaliteten SIMA står for, kombinert med svært konkurransedyktige betingelser bidrar til å gjøre SIMA til det opplagte valget.

I tillegg til å produsere hydrauliske betongblandere, leverer SIMA også kosteaggregater i forskjellige utførelser og gaffelsett.

Ta gjerne turen innom produsentens egne nettsider: www.simapr.it