Ny servicepartner


DB Service ny partner for service og vedlikehold

Tidligere i desember besluttet DB Service AS og Markir AS og inngå samarbeid om service og vedlikehold av maskiner og utstyr levert av Markir. 

Som en del av samarbeidet skal DB Service bistå med alt fra igangkjøring og overlevering av nye maskiner og redskap, til montering, service, reparasjoner og vedlikehold av eksisterende utstyr i markedet. 

Samarbeidet gjelder for utstyr over hele landet.

DB Service AS har mange års erfaring med service, reparasjoner og vedlikehold av de fleste typer maskiner og utstyr innen bygg- og anleggssektoren, skogs-/hogstmaskiner, landbruksutstyr samt en rekke andre tyngre maskiner. De er godt satt opp med mobilt verksted/slangeverksted, og er i stand til å utføre stort sett alle typer reparasjoner i felt - det være seg sveis, mekanikk, hydraulikk eller annet. De har også en sterk lokal forankring i vårt lokale distrikt og har hovedbase ca 20 km nord for Kristiansand.

Samarbeidet er også ett ledd i den utvidete satsingen fra Markir på maskiner fra blant annet TrommALL og Barford fra neste år, samt muligheter for involvering og bistand til våre datterselskap.

Vi er meget fornøyde med å kunne tilby DB Service sine tjenester til våre kunder.