Artikkel i AT.no

Spalteplass på AT.no

Markirs fjernstyrte minidumpere fra italienske Operval fikk i dag litt oppmerksomhet på AT.no - http://www.at.no/anlegg/2017-10-06/Fjernstyrt-minidumper-28282.html

Maskinene er vel verdt å legge merke til - dette er fremtidens anleggsutstyr! Her er det mulig å tilby medarbeidere en tryggere arbeidsplass, komme konkurrenter i forkjøpet på morgendagens teknologi eller simpelthen påkoste seg en kvalitetsmaskin med alle de fordeler det måtte medføre.

PL10 - Påkostet kvalitet

PL10 som modellen heter, er en svært påkostet utgave av en "minidumper". Den er eksepsjonelt velutstyrt med både dozerskjær, utelukkende europeiske kvalitetskomponenter helt ned til gummibelter og selvsagt hydraulikk, Hatz diesel (!) motor og 1m3 dumperkasse. Her er hydraulikk godt overdimensjonert, og mulighetene mange.

Spekket med teknologi

Det som først og fremst skiller denne dumperen fra andre minidumpere er teknologien. Den er blant annet satt opp med sensorer som gir signal om umiddelbar stans dersom maskinen er nærmere hindringer enn 30cm. I tillegg lar toppmodellen seg fjernlese fra for eksempel fabrikk om det skulle oppstå driftsmeldinger eller lignende. Problemløsing på høyeste nivå!

I tillegg er den satt opp med modem og GPS som alltid forteller deg hvor maskinen befinner seg. Operatørskjerm informerer om blant annet turtall, spenning, oljetrykk på motor, drivstoffnivå, service-intervaller, status på ultrasonic sensorer, timeteller.

Via fjernstyringen, som for øvrig har en rekkevidde på opp til 100m, kan man blant annet - styre kassen (opp/ned), styre skjær (opp/ned), av/på bryter, lydsignal/horn, hastighet, nødstopp og igangsetting.

Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon eller pristilbud på Opervals fjernstyrte minidumper.