2020 er omsider historie!


Omsider - 2020 er over og går raskt inn i bøkene som ett av moderne tids mest begredelige år, mennesket og verden tatt i betraktning.

Markir derimot, krysser av 2020 som historiens beste år, og gleder oss ekstremt til fortsettelsen i 2021. Rekordhøy omsetning, en rekke nye agenturer og god ordrereserve inn i nyåret bidrar til at vi går inn i 2021 med friskt mot.

2020 har bydd på ekstreme utfordringer leveransemessig, men vi føler vi har kommet oss gjennom sånn nogenlunde. Til dem som har måttet vente på utstyr - beklager - men vi føler oss komfortable med at utstyret vil være innbringende i året som kommer og videre år deretter.

Året som har gått har blant annet ført oss inn på eiersiden i IFE System AS som vi gleder oss til å ta fatt på i 2021, og i tillegg vil vi også delta i etablering av ett eller to nye selskap i året som kommer. 

Rotastar... 2020  - over hundre leverte enheter - det sier det meste! Vi er utrolig stolte over å ha en såpass solid partner som Lloyd Engineering som leverer år etter år. Når vi i tillegg ser at BREXIT-avtalen er landet gleder vi oss til neste år. I tillegg ser det ut til at vi er en av årets forhandlere for OKADA hammere og rivningsredskap - japansk kvalitet som definitivt har kommet til Norge for å bli! Barford fortsetter å vokse i Norge, og vi er lovet en rekke spennende nyheter i året som kommer. Treklippere fra italienske OMEF, redskap for grønt fra irske Slanetrac, betongblandere fra italienske SIMA og kverner fra slovenske Robust - fantastisk at vi har solgt såpass godt som vi har. Kvalitet selger!

Utover dette har vi mot slutten av året inngått forhandleravtale med Tesab, Rockster og HAAS. Vi gleder oss til å ta fatt på 2021 med såpass sterke og utprøvde merkevarer som samtidig melder om en rekke produktnyheter i nær fremtid. Disse er alle markedsledende innen sine fagområder, og tilbyr det beste av det beste!

Avslutningsvis benytter vi anledningen til å takke for tilliten til alle som har handlet utstyr av oss i år og i særdeleshet de som kommer tilbake for å handle på nytt! Dette er for oss en tillitserklæring som vi setter stor pris på!

Ønsker alle våre kunder, kontakter og konkurrenter ett riktig godt 2021 og takker for året som har gått!!